حتي با وجود آنكه تمركز اصلي شركت اينتل روي نوآوريهاي مهم در حوزه گرافيكهاي كامپيوتري نيست، باز هم نميتواند تقاضاي مشتريان خود در اين زمينه را ناديده بگيرد و به همين دليل بهطور پيوسته عملكرد هستههاي گرافيكي مجتمع خود را بهبود ميبخشد. قرار است نسل بعدي پردازندههاي اينتل با اسم رمز Ivy Bridge اين شركت از قابليت پشتيباني DirectX 11 برخوردار باشند. نكته جالب اين است كه پردازندههاي Haswll اينتل يك گام جلوتر رفته و از DirectX 11.1 پشتيباني خواهند كرد. بهعلاوه، اينتل به تاييد هستههاي گرافيكي خود توسط توسعهدهندگان نرمافزاري توجه خاصي نشان ميدهد تا جايگاه مناسبي را در بازار برنامههاي كاربردي حرفهاي بهدست آورد.
ريزپردازندههاي اينتل با موتورهاي گرافيكي داخلي كه از DirectX 11 پشتيباني ميكنند تا ماه مارس يا آوريل سال آينده روانه بازار نخواهند شد. اين پردازندهها به يك هسته گرافيكي با اسم رمز Carlow مجهز خواهند بود كه احتمالا داراي 16 واحد اجرايي يا پردازنده جريان است. در حاليكه اينتل بهوضوح براي حضور در عرصه DirectX 11 تاخير كرده است، شرايط با ارايه پردازندههاي سازگار با DirectX 11.1 بهتر خواهد شد. بر اساس اسلايدهاي منتشر شده توسط اين شركت، پردازندههاي Haswell كه قرار است در سال 2013 روانه بازار شوند به هسته گرافيكي Denlow مجهز خواهند بود كه از DirectX 11.1 و OpenGL 3.2+ پشتيباني ميكند.
ريزپردازندههاي اينتل با موتورهاي گرافيكي داخلي كه از DirectX 11 پشتيباني ميكنند تا ماه مارس يا آوريل سال آينده روانه بازار نخواهند شد. اين پردازندهها به يك هسته گرافيكي با اسم رمز Carlow مجهز خواهند بود كه احتمالا داراي 16 واحد اجرايي يا پردازنده جريان است. در حاليكه اينتل بهوضوح براي حضور در عرصه DirectX 11 تاخير كرده است، شرايط با ارايه پردازندههاي سازگار با DirectX 11.1 بهتر خواهد شد. بر اساس اسلايدهاي منتشر شده توسط اين شركت، پردازندههاي Haswell كه قرار است در سال 2013 روانه بازار شوند به هسته گرافيكي Denlow مجهز خواهند بود كه از DirectX 11.1 و OpenGL 3.2+ پشتيباني ميكند.
الثلاثاء سبتمبر 10, 2013 4:24 pm من طرف starss501
» دانلود فیلم زیبای Devdas
الجمعة أبريل 05, 2013 10:42 pm من طرف مهرزاد
» پرسش و پاسخ
الجمعة أبريل 05, 2013 10:16 pm من طرف مهرزاد
» دوستای گل من خودشون رو معرفی کنن ...!
الجمعة أبريل 05, 2013 9:43 pm من طرف مهرزاد
» درخواست فیلم
الثلاثاء ديسمبر 18, 2012 7:24 am من طرف edvik
» موسیقی کلاسیک
الجمعة نوفمبر 16, 2012 9:18 am من طرف somi
» نوستالژی، شما یادتون نمیاد... / متن و تصاویر