من طرف somi الأربعاء سبتمبر 14, 2011 8:35 am
HP Pavilion dv7-2185DX مزایا : ظرفیت بالای حافظه و هارد دیسک ، طراحی براق و جذاب ، پردازنده گرافیکی مجزا و چهار هسته ای .
معایب : فقدان درایو بلو – ری و کیفیت پایین نمایشگر به نسبت قیمت پرداختی .
ظاهرا این جناب HP علاقه وافری به محصولات با سایز بزرگ دارد و تجربه نشان داده که این شرکت محترم به لپ تاپ
های عظیم الجثه به خصوص 17 اینچی توجه خاصی دارد . محصولی که هم اکنون خدمت شما معرفی میکنیم به یک
نمایشگر 3/17 اینچی عریض مجهز است . این محصول که کمتر از 5/3 کیلو گرم ( البته بدون کابل برق و اتصالات )
وزن دارد با قیمت 1300 دلار در بازارهای جهانی توزیع شده است . مشخصات محصولی که کاربر در قبال پرداخت
چنین هزینه ای به دست خواهد اورد به شرح زیر است : یک پردازنده درست و درمون 4 هسته ای اینتل مدل Q9000
با فرکانس 2 گیگا هرتز برای هر هسته ، قلب تپنده این مدل را تشکیل میدهد .
برای حفظ سرعت و نرمی کار در نرم افزارهای سنگین روی این مدل 6 گیگا بایت حافظه DDR2 با فرکانس 800 مگا
هرتز نصب شده است . 500 گیگا بایت هارد دیسک پرسرعت نقش انباری بزرگ این مدل را به خوبی ایفا میکند و نباید
نگران کمبود فضای ذخیره سازی اطلاعات بود ! چیپ اصلی این مدل نیز که وظیفه هماهنگی قطعات را بر عهده دارد
چیپ خوش ساخت Intel PM45 است . قسمت دوستداران بازی و گرافیست ها نیز در این مدل به خوبی در نظر گرفته
شده است و برای این مدل یک پردازنده گرافیکی مجزا AMD/ATI مدل Radeon HD 4650 به همراه یک
گیگا بایت حافظه اختصاصی در نظر گرفته شده که مناسب به نظر میرسد . سیستم عامل این مدل نیز ویندوز ویستاست .
برای کاربرانی که میخواهند به جای یک دسکتاپ جاگیر از یک لپ تاپ با صفحه نمایش بزرگ استفاده کنند و کاربرانی که
با توجه به حرفه خود نیاز به نمایشگر بزرگ دارند و البته قصد ندارند لپ تاپ را جابجا کنند ، توصیه میشود .
الثلاثاء سبتمبر 10, 2013 4:24 pm من طرف starss501
» دانلود فیلم زیبای Devdas
الجمعة أبريل 05, 2013 10:42 pm من طرف مهرزاد
» پرسش و پاسخ
الجمعة أبريل 05, 2013 10:16 pm من طرف مهرزاد
» دوستای گل من خودشون رو معرفی کنن ...!
الجمعة أبريل 05, 2013 9:43 pm من طرف مهرزاد
» درخواست فیلم
الثلاثاء ديسمبر 18, 2012 7:24 am من طرف edvik
» موسیقی کلاسیک
الجمعة نوفمبر 16, 2012 9:18 am من طرف somi
» نوستالژی، شما یادتون نمیاد... / متن و تصاویر