نرم افزارهای سرگمی و مردم آزاری
المواضيع الأخيرة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
أفضل 10 فاتحي مواضيع
مهرزاد- مدیر ارشد
پستهای پسندیده شده : 58
متولد : 1986-04-01
- مساهمة رقم 1
مهرزاد- مدیر ارشد
پستهای پسندیده شده : 58
متولد : 1986-04-01
- مساهمة رقم 2
رد: نرم افزارهای سرگمی و مردم آزاری
وحشتناکترین شوخی تا بحال که رتبه 5 را از دیدگاه سافتپدیا با بیش از 10000 دانلود دارد
با حجم 5.5 مگ
1: قبل از استفاده کاملا متن را بخوانید
2: مسئولیت اجرای آن بعهده خودتان است
این برنامه شبیه ویروس عمل میکند ولی در واقع ویروس نیست در اولین اجرا یک پیام میدهد که سیستم شما ویروسی شده و سه گزینه به شما میدهد
اولی فرمت هارد دیسک:
اگر این انتخاب شود یک پروسه مشابه فرمت اجرا میشود در حالیکه اینگونه نیست و اگر کنسل شود صفحه آبی ظاهر میشود
دومی فرمت پوشه ویندوز
اگر این انتخاب شود شروع به اسکن میکند و پروسه ای شروع میشود که نشان میدهد که فایلهای شما در حال پاک شدن است که حتی یوزرهای حرفه ای هم گول آنرا میخورند
سومی پاک کردن محتویات لوکال دیسک
اتخاب اینیکی مشابه قبلیها است فولدرهی و فولدرهای روت را اسکن کرده و....
ولی هنوز تمام نشده بعد از تمام شدن مراحل یک رستارت قلابی رخ میدهد روی صفحه مشکی داس یک پیغام ظاهر میشود کهویندوز در حالت بوت رفته و بعد یک صدای بوق شنیده خواهد شد و یک پیغام ترسناک ظاهر میشود که BIOS image شما آسیب دیده است و مادربورد شما به مشکل برخورده است وکلیک کنید تا دوباره سعی شود زمانیکه این کار سه بار انجام شد پیام دیگری ظاهر خواهد شد که مادربرد کاملا آسیب دیده است
حالا شوخی بپایان میرسد وهیچ تاثیری بر سیستم نخواهد گذاشت البته بجز استرس وحشتناکی که به دوست شما میدهد
مهم نیست که دوست شما تازه کار باشد یا یک یوزر کاملا حرفه ای گول این قضیه را خواهد خورد
لینک دانلود
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
و یا
با حجم 5.5 مگ
1: قبل از استفاده کاملا متن را بخوانید
2: مسئولیت اجرای آن بعهده خودتان است
این برنامه شبیه ویروس عمل میکند ولی در واقع ویروس نیست در اولین اجرا یک پیام میدهد که سیستم شما ویروسی شده و سه گزینه به شما میدهد
اولی فرمت هارد دیسک:
اگر این انتخاب شود یک پروسه مشابه فرمت اجرا میشود در حالیکه اینگونه نیست و اگر کنسل شود صفحه آبی ظاهر میشود
دومی فرمت پوشه ویندوز
اگر این انتخاب شود شروع به اسکن میکند و پروسه ای شروع میشود که نشان میدهد که فایلهای شما در حال پاک شدن است که حتی یوزرهای حرفه ای هم گول آنرا میخورند
سومی پاک کردن محتویات لوکال دیسک
اتخاب اینیکی مشابه قبلیها است فولدرهی و فولدرهای روت را اسکن کرده و....
ولی هنوز تمام نشده بعد از تمام شدن مراحل یک رستارت قلابی رخ میدهد روی صفحه مشکی داس یک پیغام ظاهر میشود کهویندوز در حالت بوت رفته و بعد یک صدای بوق شنیده خواهد شد و یک پیغام ترسناک ظاهر میشود که BIOS image شما آسیب دیده است و مادربورد شما به مشکل برخورده است وکلیک کنید تا دوباره سعی شود زمانیکه این کار سه بار انجام شد پیام دیگری ظاهر خواهد شد که مادربرد کاملا آسیب دیده است
حالا شوخی بپایان میرسد وهیچ تاثیری بر سیستم نخواهد گذاشت البته بجز استرس وحشتناکی که به دوست شما میدهد
مهم نیست که دوست شما تازه کار باشد یا یک یوزر کاملا حرفه ای گول این قضیه را خواهد خورد
لینک دانلود
و یا
الثلاثاء سبتمبر 10, 2013 4:24 pm من طرف starss501
» دانلود فیلم زیبای Devdas
الجمعة أبريل 05, 2013 10:42 pm من طرف مهرزاد
» پرسش و پاسخ
الجمعة أبريل 05, 2013 10:16 pm من طرف مهرزاد
» دوستای گل من خودشون رو معرفی کنن ...!
الجمعة أبريل 05, 2013 9:43 pm من طرف مهرزاد
» درخواست فیلم